ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΖΑΒΟΛΙΕΣ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΖΑΒΟΛΙΕΣ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Οι Κλόουν Ζαβολιές μετά από χρόνια διοργάνωσης παιδικών εκδηλώσεων και έχοντας στην πλάτη τους αμέτρητες ώρες επί σκηνής, ανέβασαν στις αρχές του 2015 παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο «μαγικά γενέθλια» στην σκηνή του θεάτρου Διάχρονο.

Η θεατρική παράσταση ήταν σε κείμενα της Αντωνίας Τσατσαμπα και συμμετείχε ο ταχυδακτυλουργός Ελοχιμ (κατά κόσμων Βασίλης Ντοτσικας) και οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Φυλακτοπουλος και Ελένη Κερολαρη.

Μια σύγχρονη παιδική καθαρόαιμοι κωμωδία εξολοκλήρου διαδραστική με το κοινό. Και αφορούσε δυο γονείς που είχαν παιδικό πάρτυ γενεθλίων για τον γιο τους και είχαν καλέσει και ταχυδακτυλουργό να διασκεδάσει τα παιδιά. Όμως τα πράγματα δεν κυλούσαν ομαλά είχαν απρόοπτα, ατυχίες, γκάφες και αρκετά ευτράπελα γεγονότα. Ώσπου εμφανίζεται ο μάγος και τότε ξεκινά το πρόγραμμα του μπροστά στα μάτια των θεατών με βοηθούς τους μικρούς θαμώνες του θεάτρου. Μια μοντέρνα κωμική παράσταση με πάρα πολλά μαγικά κόλπα και τρικ.

Μια σειρά παραστάσεων και μια σεζόν που στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία αποσπώντας το χειροκρότημα από μικρούς και μεγάλους.

Leave a comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.