ΚΛΟΟΥΝ – ΖΟΓΚΛΕΡ

Τα καλύτερα παιδικά πάρτυ, στις καλύτερες τιμές από έμπειρους Ζογκλέρ, με μια φρέσκια και νεανική μάτια. Ρωτήστε μας τώρα για τις μεγάλες εκπτώσεις. Είμαστε οι ομορφότεροι!!! Είμαστε οι διασημότεροι (στη γειτονιά μας)!!! Εξαφανίζουμε τα πάντα..ακόμη και πεθερές. Δυστυχώς όταν έβρεχε σοβαρότητα εμείς κρατούσαμε ομπρέλα. Και πάντα λέμε ό,τι δεν κάνουμε, κάνουμε ό,τι δεν λέμε και ποτέ δεν λέμε τι κάνουμε!!!

Ζογκλέρ στο παιδικό σας πάρτι. Μια ξεχωριστή ιδέα που θα αφήσει τα παιδιά με το στόμα ανοιχτό. Ο έμπειρος ζογκλέρ – ανιματέρ μας έρχεται με την στολή που θέλετε, ντυμένος ως ζογκλέρ η ως κλόουν!

Με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει αρκετά εντυπωσιακά ζογκλερικα νούμερα, μαγικά κόλπα, διαγωνισμούς, ομαδικά παιχνίδια, μπαλονοκατασκευες και ζωγραφική προσώπου. Φυσικά θα υπάρχει ενεργή συμμετοχή τον παιδιών σε όλα τα ζογκλερικά νούμερα, στα τρικ και στα παιχνίδια.

Ορισμένα από τα νούμερα που κάνει ο ζογκλερ μας είναι: FOOTBAGS, BEANBAGS, DIABOLO, DEVILSTICKS, POIS, ASTROJAX, RINGS, POGO STICKS, ROLLA BOLLA, PEDALOS, YO YO’S, KENTAMA, GYROSCOPE, ROLLERBALL, κλπ… Ρωτήστε μας για τις τιμές μας!!!