ΜΑΓΟΣ – ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

ΜΑΓΟΣ ΕΛΟΧΙΜ - ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ

Μάγος – Ταχυδακτυλουργός για Παιδικά Πάρτυ !!!

Τηλ:  694-0989069

Έμπειρος Μάγος για παιδικό πάρτυ στην καλύτερη τιμή!

Ο γνωστός και πολύ πετυχημένος μάγος Ελοχίμ έρχεται στο πάρτυ σας, με ένα άκρως διαδραστικό πρόγραμμα που ξετρελαίνει τους μικρούς μας φίλους. Έχοντας μια πολυετή παρουσία στις παιδικές εκδηλώσεις και σε show ταχυδακτυλουργίας σε θεατρικές σκηνές, έρχεται στον χώρο σας να σας καταπλήξει!

Μαντήλια που αλλάζουν χρώματα, ραβδιά που εμφανίζονται από το πουθενά, κόλπα με νομίσματα, λύγισμα κουταλιού, μπαλόνια που τρώγονται, ζωγραφιές που αποκτούν άλλα σχέδια, κρίκοι που ενώνονται και πολλά άλλα συνθέτουν το παζλ του πιο εφευρετικού μάγου. Όλα αυτά μέσα από πολύ χιούμορ και φαντασία και πάντα με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών που γίνονται πολύτιμοι βοηθοί.

Λίγες μαγικές λέξεις όπως Άμπρα Κατάμπρα είναι μόνο η αρχή ενός μοναδικού show. Και μην ξεχνάτε ότι ποτέ δεν αποκαλύπτουμε τα μυστικά των μάγων… Ο μάγος Ελοχίμ έρχεται στο σπίτι σας στο παιδικό σας παρτυ στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Ο Μάγος Ελοχίμ θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Καλέστε μας για ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Ο Μάγος (Ταχυδακτυλουργός) μας θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Mε ένα μοναδικό πρόγραμμα τύπου Comedy Magic Show θα ξεχάστε ότι ξέρατε! Ο επαγγελματίας ταχυδακτυλουργός μας θέλει τα παιδιά κοντά του. Δεν έχει πρόβλημα να τον περιεργάζονται και να ψάχνουν τον ίδιο και τα σύνεργά του.

Και έτσι αρχίζουμε……στοιχειωμένα μαντηλάκια, περίεργα σχοινιά….. όσο και να δένεις θα αποδράσει…… Θα εξαφανίσει τα πάντα, ακόμα και την πεθερά σας! Κόλπα με νομίσματα και χαρτονομίσματα, διάβασμα σκέψεις, λύγισμα αληθινού κουταλιού. Φύτρωσε, φύτρωσε …. και ο σπόρος φυτρώνει μέσα στο χέρι. Κάπου εδώ έρχονται οι φωτιές. Να και τα αληθινά ζωάκια που θα παίξουνε…. Ως εδώ! δεν αποκαλύπτω άλλα. Και φυσικά σε όλα τα τρικ, ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

Και όλα αυτά σε εκπληκτική τιμή! Ρωτήστε μας για τις τιμές μας τώρα!!!

magos-eloxim-eikona1

taxydaktyloyrgos-eloxim-eikona2

magos-eloxim-eikona3