ΜΑΓΟΣ – ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ

Οι καλύτεροι Μάγοι – Ταχυδακτυλουργοί, στις καλύτερες τιμές, με μια φρέσκια και νεανική μάτια. Ρωτήστε μας τώρα για τις τιμές μας. Είμαστε οι ομορφότεροι!!! Είμαστε οι διασημότεροι (στη γειτονιά μας)!!! Εξαφανίζουμε τα πάντα..ακόμη και πεθερές. Δυστυχώς όταν έβρεχε σοβαρότητα εμείς κρατούσαμε ομπρέλα. Και πάντα λέμε ό,τι δεν κάνουμε, κάνουμε ό,τι δεν λέμε και ποτέ δεν λέμε τι κάνουμε!!!

Μάγος – Ταχυδακτυλουργός που δεσμευόμαστε ότι θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Ένα πόγραμμα τύπου: Comedy Magic Show. Ξεχάστε ότι ξέρατε! Ο επαγγελματίας ταχυδακτυλουργός μας θέλει τα παιδιά κοντά του. Δεν έχει πρόβλημα να τον περιεργάζονται και να ψάχνουν τον ίδιο και τα σύνεργά του.

Και έτσι αρχίζουμε……στοιχειωμένα μαντηλάκια, περίεργα σχοινιά….. όσο και να δένεις θα αποδράσει…… Θα εξαφανίσει τα πάντα, ακόμα και την πεθερά σας! Κόλπα με νομίσματα και χαρτονομίσματα, διάβασμα σκέψεις, λύγισμα αληθινού κουταλιού γκελέρ.

Φύτρωσε, φύτρωσε …. και ο σπόρος φυτρώνει μέσα στο χέρι. Κάπου εδώ έρχονται οι φωτιές. Να και τα αληθινά ζωάκια που θα παίξουνε…. Ως εδώ! δεν αποκαλύπτω άλλα. Και φυσικά σε όλα τα τρικ, ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

Και όλα αυτά σε εκπληκτική τιμή! Ρωτήστε μας για τις τιμές μας Τώρα!!!