ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΤΙΜΕΣ - ΑΘΗΝΑ

Κλόουν για Παιδικά Πάρτυ !!!

Τηλ:  694-0989069

Τα καλύτερα παιδικά πάρτυ, στις καλύτερες τιμές από έμπειρους κλόουν – ταχυδακτυλουργούς, και Ανιματέρ με μια φρέσκια και νεανική μάτια. Είμαστε οι ομορφότεροι!!! Είμαστε οι διασημότεροι (στη γειτονιά μας)!!! Εξαφανίζουμε τα πάντα..ακόμη και πεθερές. Δυστυχώς όταν έβρεχε σοβαρότητα εμείς κρατούσαμε ομπρέλα. Και πάντα λέμε ό,τι δεν κάνουμε, κάνουμε ό,τι δεν λέμε και ποτέ δεν λέμε τι κάνουμε!!!

Καλέστε μας για ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Ξεφαντώστε, Ποιοτικά και Οικονομικά! Για ένα ξεχωριστό πάρτυ η διασκέδαση δεν σταματάει ποτέ. Διοργανώστε το καλύτερο πάρτυ για τα παιδιά σας με κλόουν για παρτυ, ζογκλερ, ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους και παιδικούς ήρωες. Επωφεληθείτε απ΄ τις προσφορές μας. Η πιο τρελή και κεφάτη παρέα για παιδικά πάρτυ, είναι εδώ. Ακούστε ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους καλεσμένους σας, επιλέγοντάς μας. Οι κλόουν μας εκτός από στολή κλόουν μπορούν να φορέσουν στολή παιδικού ήρωα “ρωτήστε μας για τις διαθέσιμες”.

Ο κλόουν που θα έρθει στο πάρτυ σας είναι και έμπειρος ταχυδακτυλουργός! Στο πρόγραμμά του έχει εντάξει μαγικά κόλπα που ξετρελαίνουν τα παιδιά και τους εξάπτει την φαντασία!

Κλόουν για παιδικά πάρτι στις καλύτερες τιμές

Οι Κλοουν Ζαβολιές σέβονται τα χρήματά σας και σας το ανταποδίδουν με το εξαιρετικό πρόγραμμα τους. Στόχος μας είναι να κάνουμε την ημέρα της γιορτής ή των γενεθλίων σας ξεχωριστή, να ευχαριστηθούν όλοι και να εντυπωσιάσετε μικρούς και μεγάλους καλεσμένους. Σας προτρέπουμε να ρωτήσετε για μας, γνωστούς σας που μας έχουν δει. Η συντριπτική πλειοψηφία τον γονιών που μας επιλέγουν, μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και μας καλούν και στα επόμενα πάρτυ τους.

Οι κλόουν μας αγόρια και κοπέλες θα σκορπίσουν το γέλιο στο πάρτυ σας με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει:

  • Έξυπνο χιούμορ!
  • Πολλή όρεξη, κέφι, ζωντάνια και φαντασία!
  • Πολλά μοντέρνα κινητικά παιχνίδια που θα συμμετέχουν όλα τα παιδιά!
  • Αρκετά εντυπωσιακά μαγικά κόλπα που γίνονται μπροστά στα μάτια των παιδιών!
  • Μουσικοκινητικά παιχνίδια που εξάπτουν την δημιουργικότητα των παιδιών!
  • Μουσική για χορό!
  • Αστείες και μοντέρνες σπαζοκεφαλιές που πάντα ξετρελαίνουν όλα τα παιδιά!
  • Ομαδικά παιχνίδια ισορροπίας που θα καθηλώσουν τα παιδιά!
  • Χιουμοριστικούς διαγωνισμούς!
  • Face painting – ζωγραφική προσώπου που αρέσει στους μικρούς καλλιτέχνες σας!
  • Και φυσικά μπαλονοκατασκευές για όλα τα παιδιά!

Πρόγραμμα σε οικονομική τιμή

Καλέστε μας για ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Ερχόμαστε στο χώρο που επιθυμείτε: σπίτι, σχολείο, νηπιαγωγείο, παιδικό σταθμό, παιδότοπο, ξενοδοχεία, σχολές πολεμικών τεχνών, αίθουσες εκδηλώσεων, καταστήματα, ιδρύματα και συλλόγους κα.

Ένα σπέσιαλ πρόγραμμα σε οικονομική τιμή!!!
Ως ΚΛΟΟΥΝ ΖΑΒΟΛΙΕΣ, φέτος κατεβάσαμε αρκετά τις τιμές μας και καταφέραμε να έχουμε τις καλύτερες τιμές τις αγοράς, ακόμη και με μόνο 40 ευρώ! ΠΡΟΣΟΧΗ μειώσαμε τις τιμές, όχι την ποιότητα των υπηρεσιών μας! Το πρόγραμμα έμεινε όπως ήταν και επιπλέον προσφέρουμε δωράκια σε όλα τα παιδιά! Πάνω από όλα, σεβόμαστε τα χρήματα που μας δίνετε.